top of page

Aquacode™ - för de största industriområdet ner till minsta repa eller bränna på kroppen. Och allt däremellan.

Aquacode AB är den direkta utvecklingen från Aircode™ och de framsteg som vi har haft med våra långvariga kundrelationer. Vi har från några av våra kunder fått frågan om vi inte har en lösning för deras vattenproblem.

 

Frågorna har alltid varit: Kan man inte göra något lika användarvänligt som Aircode™. Vi har letat och försöka utveckla detta under några år och vi har haft ögonen på några alternativa lösningar men inte hittat något som var "Aircode™ för vatten".

 

För att vi skulle bli intresserade av en vattenlösning behövde vi en produkt som var ny, miljövänlig, användarvänlig och ekonomiskt lönsam för våra kunder. Vi ville inte ta itu med något som inte var "naturens eget sätt". Vi ville inte vara knutna till något kemiskt, med hög klimatpåverkan eller dyr vattenrening.

Så, här är det. Det är med stor stolthet och förväntningar som vi presenterar Aquacode™ till våra befintliga och nya kunder. Vi känner att vi har en bra produkt som inte bara kommer kommer att revolutionera våra kunders sätt att behandla vatten, sänka sina driftskostnader och ökar nettovinsten. Men också, att bli mer miljövänliga med en sensationell avkastningstakt.

Untitled-2.png
nature_aquacode.jpg

Varför använda farliga kemikalier när det finns säkrare miljövänliga alternativ = Aquacode™!

 

Likheterna med sin syster produkt Aircode™ är slående. Att kunna arbeta med en produkt som har ett så brett användningsområde är otroligt. Att vi nu kan arbeta samtidigt med två produkter som så direkt har påverkan på två av de mest uppskattade inslagen vi har på jorden, vatten och luft är inget annat än fantastiskt. Aquacode™ kan gynna dig, från den största industrianvändningen ner till minsta sår eller utslag på kroppen. Och allt däremellan.

Oavsett om du är i behov av en av våra Aquacode™ enheter som skräddarsys efter dina behov i industri, publika byggnader, sjukhus eller avloppsverk eller om dina behov kan fyllas med vår Aqua4Power™ vätska för desinfektion som säljs i 5 liters dunkar önskar vi er varmt välkomna till morgondagens vattenrening.

bottom of page