top of page
logo-feadship-startscreen.png
AIRCODE21.png

Baserat i Nederländerna och med rötter från 1849, är Feadship erkänt som världsledande inom specialyachter. Eftersom varje ny Feadship-yacht är det bästa de någonsin har byggt, sätter alla båtar i deras flotta en ny standard när det gäller hantverk, design och konstruktion.

 

Feadship är en av en elitgrupp av yachtbyggare som verkligen kan sägas skapa egna superyachter. Anpassad betyder att starta varje projekt bokstavligen med en tom sida. Det handlar om att designa en skräddarsydd superyacht som är helt individuell och till skillnad från alla andra i världen.

Feadship använder Aircode™ i deras produktion eftersom de har extremt höga krav på lackeringen. Många lager lack används till båtarna.

Första bilden till höger hakar personalen i kanaler när de börjar spruta specialdelar (master etc) inuti ett speciellt "täckt tält". De leder den luften genom en filterbank. Så vi skapade ett mycket enkelt sätt för dem att uppnå högsta färgkvalitet med minimala dammnivåer i sprayområdet.

De har även installerat Aircode™ till:

- Svetsrök

- Träspån

- VOC gaser

 

Samt för att minimera lukter från processen till kringliggande boende, eftersom fabriken ligger mitt inne i bebyggt område.

 

Nyligen ökade Feadship även deras Aircode™ utrustning för befintligt skydd mot luftburna partiklar i deras lokaler. 

IDAC500 TP.png
Feadship-Yachts-scaled-min.jpg
Feadship installation (2)-min.JPG
Feadship installation (1)-min.JPG
bottom of page